Wie zijn wij?

Kemerink water- en doseertechniek is gespecialiseerd in het zuiveren van bronwater en het ontharden van leidingwater. Voorheen waren eigenaren Marc en Ursula Kemerink actief in de varkenshouderij waardoor het bedrijf beschikt over veel kennis van de agrarische sector. Door de jaren heen heeft Kemerink water- en doseertechniek ook veel kennis en ervaring opgedaan in andere sectoren. Want in de basis blijft zuiver water een levensbehoefte dus een belangrijke schakel in veel processen.

Kemerink water- en doseertechniek is toonaangevend in het leveren van klant specifieke oplossingen. Het bedrijf wil op een efficiënte manier meer toegevoegde waarde creëren voor haar klanten. Dit houdt in dat het bedrijf werkt met korte lijnen, staat dichtbij de klant en hierdoor is het mogelijk om zowel particuliere klanten als grote ondernemingen te voorzien van diverse systemen en toepassingen.

Kemerink water- en doseertechniek vindt het belangrijk om haar klanten te voorzien van de best mogelijke adviezen en of producten. Om dit te kunnen bereiken werkt Kemerink water- en doseertechniek samen met verschillende partners en zo wordt de kennis en ervaring van hen goed benut.

Gezichten achter het bedrijf

Marc Kemerink

Marc Kemerink

Marc is samen met Ursula eigenaar van het bedrijf. Marc heeft jaren lange ervaring in de agrarische sector. Eerst zelf als varkenshouder en sinds 2006 actief als toeleverancier. Als varkenshouder was Marc al innovatief, hij deed veel ervaring op met het doseren van bijproducten en hij had oog voor de technische kant van het bedrijf.

Marc is verantwoordelijk voor alle in- en verkoopactiviteiten, het geven van advies en de montage. Dit houdt in dat Marc altijd samen met u kijkt naar de beste mogelijkheden die matchen met uw behoeften.

In contact komen met Marc? Bel of mail hem.

Ursula Kemerink

Ursula is samen met Marc eigenaar van het bedrijf. Ursula heeft jaren lange ervaring als ‘in house’ boekhouder. Vanaf 1995 heeft zij voor verschillende bedrijven de administratie en boekhouding verzorgd.

Sinds de oprichting in 2008 is Ursula in haar rol als mede eigenaar dan ook verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Daarnaast is zij office-manager en zorgt voor het beheer van alle faciliteiten.

In contact komen met Ursula? Bel of mail haar.

Ursula Kemerink
leveringsvoorwaarden
Ruben Kemerink
contact

Ruben Kemerink

Ruben Kemerink is de zoon van Marc en Ursula. Momenteel is Ruben nog bezig met zijn studie Technische Bedrijfskunde in Deventer.

Ruben heeft al enige tijd ervaring in het ondersteunen van verkoopactiviteiten, promotieactiviteiten en interne bedrijfsprocessen. Ruben heeft deze ervaring extern opgedaan bij verschillende bedrijven. In de tijd die Ruben beschikbaar is, ondersteunt hij Marc en Ursula met alround werkzaamheden.

Voor vragen rondom externe communicatie en promotie kun je contact opnemen met Ruben.